Kysy lisää 040 558 8260

Etusivu » Huopakatot

Huopakatto ammattitaidolla

Mansen Timpureilta saat huopakattoremontin - olipa kyseessä rullahuopa-, palahuopa- tai kolmiorimakatto. Sormi ei mene suuhun hankalimmissakaan kohteissa. Käytämme Suomen vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja kotimaisia Icopal-tuotteita. Kattoremontit ammattitaidolla. Huopakattoremontin yhteydessä onnistuu kätevästi myös kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennukset.

 

HITSATTAVA HUOPAKATE, ELI nk. RULLAHUOPA

Hitsattava huopakatto, eli nk. "rullahuovan asennus" on aina ammattilaisten työtä. Rullahuopa voidaan asentaa hyvinkin loiville katoille, esim. nk. tasakatoille. Kaikilla huopatöihin osallistuvilla asentajillamme on voimassa oleva kattotulityökortti.

 

Palahuopakatto 

Palahuopakatto on näyttävä ja ilmeikäs katemateriaali 1:5 ja sitä jyrkemmille katoille. Palahuopakatoilla on tärkeää käyttää myös aluskermiä, jolla katon käyttöikää saadaan lisättyä huomattavasti.

Läpiviennit, eli piiput ja putket, antennit jne. saadaan vesitiiviiksi eristämällä ne tulella hitsaten kiinnitettävällä huovalla. Läpivienteihin tehdään aina kaksinkertainen vesieristys jotta katto saadaan 100% vedenpitäväksi. Myös katon taitekohdat eli jiirit jne. eristetään edellä mainitulla tavalla.

 

KOLMIORIMAKATTO

Perinteisin huopakatto on kolmiorimakatto. Vaikka kolmiorimahuopa kiinnitetään ainoastaan naulaten katolle asennettaviin rimoihin se on erittäin kestävä kattotyyppi. Kolmiorimakaton voi asentaa mikäli katon jyrkkyys on vähintään 1:10 tai jyrkempi. Vanhin saneeraamamme kolmiorimakatto on alunperin vuodelta 1668. Työ suoritettiin Museoviraston valvovan silmän alla.

 

sokkelin / parvekepohjien vesieristys

Poissa silmistä - poissa mielestä. Tuo on erittäin väärä ajattelutapa kun talon sokkelin vesieristystä tai parvekkeen vesieristystä tehdään - varsinkin jos parvekkeen alla on lämmin, asuttu tila. Sokkeliin sekä parvekkeen pohjatöihin parhaan vesieristyksen saat myös kauttamme. Alusta, olipa se seinä tai parvekkeenpohja käsitellään bitumilioksella pölyn sitomisen sekä parhaan tarttuvuuden takaamiseksi. Vahva, tulella hitsaten kiinnitettävä huopa pitää ammattimiehen asentamana kosteuden rakenteista pois. Väärin tai puutteellisesti eristetyt alueet ovat jälkikäteen työläitä sekä hintavia korjattavia. Suosittelemmekin kyseisten töiden jättämistä meidän ammattitaitoisen työryhmämme urakaksi niin vältytte monilta harmailta hiuksilta tulevaisuudessa.

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Esa Lähteenmäki
040 - 558 8260
lahteenmaki@mansentimpurit.fi

Tarjoamme myös kuntokartoituspalvelut sekä huoltotyöt.

Katso myös huopakattoremontti referenssimme

 

Palahuopakatto

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito