Kysy lisää 040 558 8260

Etusivu » Yritys

Kattotöiden ammattilainen - Mansen Timpurit Oy

Mansen Timpurit Oy (aputoiminimi Mansen Tukkupelti) on tamperelainen vuonna 2004 perustettu katto- ja rakennuspeltitöitä tuottava yritys. Toimenkuvaamme kuuluvat peltikatot (konesauma- ja lukkosaumapeltikatot), huopakatot ja -eristykset, vesikattojen kirvesmiestyöt, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, julkisivujen peltityöt sekä muut rakennuspeltityöt.

Ehdoton vahvuutemme kattotöissä onkin kokonaispaketin (katon kirvesmiestyöt, aluskatteet, -kermit, vesikate, kattoturvat, kourut) toteutus vakinaisessa työsuhteessa olevien kokeneiden ammattilaisten voimin. Näin toimien urakkakokonaisuuden aikataulutuksen ja toteutuksen hallinta on täysin omissa käsissä. Ei aliurakoitsijoiden varassa. Asiakkaan ei tarvitse taistella timpuriryhmän, huopaporukan eikä peltiseppien aikataulujen yhteen sovittamisen kanssa. Meillä on yhden numeron päässä henkilö joka vastaa ja aikatauluttaa nämä kaikki.

Asiakkaina meillä on yrityksiä, rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä sekä yksityisiä henkilöitä.  Liikevaihtomme vuonna 2014 yrityksellämme oli n. 4,2 miljoonaa euroa. Palveluksessamme
työskentelee 30-40 kattoalan ammattilaista.

Toimimme pääasiassa Pirkanmaan- sekä pääkaupunkiseudun talousalueilla. Sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaita myös muualla Suomessa.

Jos suunnittelet kattoremonttia älä unohda kysyä tarjousta myös meiltä.

› Kysy tarjous kattoremontista

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito