• Ajankohtaista
  • Mansen Timpurit on ostanut Peltisepänliike Pöyhösen Pirkanmaan koko liiketoiminnan

Mansen Timpurit on ostanut Peltisepänliike Pöyhösen Pirkanmaan koko liiketoiminnan

Päiväys 19.06.2023

Kuvassa Jussi Niva, Saija Pöyhönen ja Jarkko Rantanen. Kuva Jussi Ylitie.

Kaksi pirkanmaalaista katonrakennusalan yritystä yhdistyy. Ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Mansen Timpurit on ostanut Peltisepänliike Pöyhösen Pirkanmaan koko liiketoiminnan. Pöyhösen nykyinen toimitusjohtaja Saija Pöyhönen siirtyy Mansen Timpureiden toimitusjohtajaksi sekä kolmanneksi osakkaaksi. Yrityksen kaksi muuta osakasta ovat Mansen Timpureiden perustajat Jussi Niva ja Jarkko Rantanen. Kaupan myötä Mansen Timpurit vahvistaa asemaansa Pirkanmaan talousalueen suurimpana konesaumapeltikattourakoitsijana. Sen liikevaihto nousee noin 10,5 miljoonaan euroon.

"Parannamme Mansen Timpureiden liiketoimintaa ja kilpailukykyä etenkin konesaumapeltikattotöissä, jossa olemme alueemme markkinajohtaja. Kasvutavoitteemme on maltillinen, kaupalla tähtäämme palvelutarjontamme vahvistamiseen", kertoo Jussi Niva, joka siirtyy toimitusjohtajasta liiketoimintajohtajaksi.

"Siirryn innokkaana uuteen tehtävään. Meillä on Jussi Nivan kanssa yhteinen näkemys tulevaisuudesta ja jaamme samat arvot. Panostamme toiminnan laatuun, kannattavuuteen sekä henkilökunnan hyvinvointiin", toteaa uudeksi toimitusjohtajaksi siirtyvä Saija Pöyhönen. Hän on aiemmin toiminut liki 40-vuotiaassa perheyrityksessä sivutoimisesti 15-vuotiaasta asti. Peltisepänliike Pöyhösen johtoon hän siirtyi finanssialalta seitsemän vuotta sitten.

Mansen Timpurit toimii pääurakoitsijana sekä aliurakoitsijana yhteistyössä ammattirakentajien, suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. Asiakkaita ovat useat Pirkanmaan alueella toimivat rakennusliikkeet, taloyhtiöt sekä kiinteistöyhtiöt. Yritys työllistää jatkossa 60 työntekijää, kun Peltisepänliike Pöyhösen 15 työntekijää siirtyvät yritykseen vanhoina työntekijöinä.

Mansen Timpureiden kädenjälki näkyy historiallisissa arvokattokohteissa

Mansen Timpurit haluaa erottua erityisesti haastavien saneerauskohteiden sekä usein monimuotoisia kattoja omaavien arvokiinteistöjen vesikattourakoitsijana. Näistä yrityksellä on laaja kokemus ja kädenjälki näkyy useissa historiallisestikin arvokkaissa kohteissa kuten Vilppulan vankila sekä  Tampereella Finlayson, Vanha Osuuspankin talo ja Selinin talo.

"Työmme on perinteikästä käsityötä. Mitä haastavampi kohde, sen kiinnostavampi", Niva sanoo. Yrityksen vahvuuksia on, että se pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen kattoprojektin, kun samasta yrityksestä löytyvät kattotöissä tarvittavat kirvesmiehet, bitumieristäjät sekä peltisepät. Yhdistymisen vaikutus ei ulotu pelkästään peltipuolelle vaan tarkoituksena on edelleen vahvistaa myös bitumikermipuolta.

Myös Mansen Timpureilla näkyy rakennuskustannusten nousu ja uudisrakentamisen hiljeneminen. Tulevaisuus näyttää kuitenkin hyvältä. "Olemme panostaneet kattosaneerauskohteisiin. Nämä kuuluvat niihin remontteihin, joita rakennusten omistajat eivät halua viivyttää", Niva toteaa.

Lisätietoja
Mansen Timpurit
Peltisepänliike Pöyhönen

Jussi Niva, puh. 044 553 3218,
Saija Pöyhönen, puh. 040 556 2671,

Lehdistökuvat https://mansentimpurit.fi/kuvapankki/

Mansen Timpurit Oy on tamperelainen, vuonna 2004 perustettu vesikatto- ja rakennuspeltitöitä tekevä yritys. Asiakkaita ovat rakennusliikkeet, taloyhtiöt sekä kiinteistöyhtiöt. Liikevaihto vuonna 2023 on noin 10 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 60 kattoalan ammattilaista. Mansen Timpurit kuuluu Kattoliittoon sekä Suomen Peltiseppäyrittäjiin, jonka puheenjohtana toimii toimitusjohtaja Saija Pöyhönen.

Copyright 2024 © Mansen Timpurit Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.