Palahuopakatto

Palahuopakatto on näyttävä ja ilmeikäs katemateriaali 1:5 ja sitä jyrkemmille katoille. Palahuopakatoilla on tärkeää käyttää myös aluskermiä, jolla katon käyttöikää saadaan lisättyä huomattavasti.

Uusimme ja remontoimme palahuopakatot.

Palahuopakaton uusimisen yhteydessä vanhan huopakatteen purku ei aina ole pakollista.

Mikäli katossa ei ole tuuletusongelmaa – useita vesivuotoja – pitkäaikaista ongelmaa esiintynyt niin monasti asiakkaalle koituu turhia lisäkustannuksia kun vanha kate puretaan. Vahvasti sammaloitunut vanha huopakate ei sekään ole varma merkki siitä, että purkaminen täytyy suorittaa.

Parhaiten vanhan katon kunnon pystyy selvittämään, mikäli välikattoon pääsee kulkemaan ja sitä kautta tarkastamaan aluslaudoituksen.

Mikäli vanhan huovan päälle asennetaan uusi, tulee katosta aivan yhtä hyvä kuin purkamalla suoritettu saneeraus. Vanhan palahuovan päälle asennetaan uusi alushuopa ja tämän päälle uusi palahuopakate. Tässä säästetään asiakkaan remonttikuluja huomattavasti purkutyöhön verrattuna ja työ täyttää kaikki hyvän rakennustavan vaatimat määräykset. Kohteessanne käynyt henkilömme on aina alan ammattilainen ja kertoo varmasti luotettavan tavan korjaukseen ja laskee urakkatarjouksen tämän mukaan.

Läpiviennit, eli piiput ja putket, antennit jne. saadaan vesitiiviiksi eristämällä ne tulella hitsaten kiinnitettävällä huovalla. Läpivienteihin tehdään aina kaksinkertainen vesieristys jotta katto saadaan 100% vedenpitäväksi. Myös katon taitekohdat eli jiirit jne. eristetään edellä mainitulla tavalla.

Palahuopakaton uusimisen yhteydessä saatte meidän kauttamme myös kaikki tarvittavat pellitykset sekä sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet urakkaan kuuluvana pakettina. Kaiken tämänkin työn suoritamme yrityksemme omilla työntekijöillä, ilman aliurakointia.

Palahuopakatoille myönnetään aina 10-vuoden kirjallinen vedenpitävyystakuu. Mansen Timpurit toteuttaa palahuopakattoremontteja Pirkanmaalla, ota yhteyttä!

Kattohuollot

Mansen Timpureilta myös huolto- ja korjaustyöt katoille. Meiltä pikaisetkin korjaustyöt sekä pelti-, että huopakatoille. Korjaamme myös PVC-pinnoitetut katot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Ota yhteyttä

Copyright 2024 © Mansen Timpurit Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.