Seinien ja julkisivujen pellitykset, peltiseinät ja peltityöt

  Teemme myös seinien ulkovuorauksia ja julkisivujen pellitystöitä, listoituksia ja esimerkiksi ikkunakoteloita. Laadukkailla materiaaleilla voidaan kattaa laajojakin pintoja nopeasti ja kustannustehokkaasti.

  Julkisivut

  Rakennusten julkisivuihin ovat suunnittelijat kiinnittäneet erityistä huomiota nykyajan modernissa suunnittelussa. Rakennuksen julkisivu onkin käyntikortti koko rakennukselle. Näyttävä julkisivu kertoo rakennuksen suunnitteluun käytetystä ajasta sekä antaa laadukkaan vaikutelman kokonaisuudesta, olipa kohteen koko suuri tai pieni.

  Myös tavarantoimittajat ovat kehittäneet tuotteitaan siten, että entistä näyttävämpiä kokonaisuuksia on pystytty rakentamaan siten, että kustannukset ovat pysyneet maltillisina. Perinteisten puuverhousten lisäksi nykyään suosittuja julkisivumateriaaleja ovat peltiverhoukset, eli peltikasetit sekä uutuutena komposiitti julkisivulevyt, joilla kaarevien / muutoin haastavien muotojen toteutus onnistuu.

  • Julkisivutyöt
  • Ikkunoiden vesipellit, kynnyspellitykset, ovipellitykset jne.
  • Erikoispellitykset
  • Pellitykset myös RST, alumiini, kupari ja messinki

  Ota yhteyttä ja kysy lisää

  Kattohuollot

  Mansen Timpureilta myös huolto- ja korjaustyöt katoille. Meiltä pikaisetkin korjaustyöt sekä pelti-, että huopakatoille. Korjaamme myös PVC-pinnoitetut katot.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää Ota yhteyttä

  Copyright 2024 © Mansen Timpurit Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
  Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.