Kattoremontit

  Mansen Timpurit Oy tunnetaan Pirkanmaalla laadukkaiden pelti- ja huopakattojen urakoitsijana. Yrityksemme huomio kattoremontissa kiteytyy sanaan LAATU. Yksikään vesikatto ei ole valmis, ennen kuin katto on tehty siten, että se miellyttää myös asiakkaan silmää ja on 100% vedenpitävä.

  Ilmainen arviointi

  ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”, todetaan ja se pitää paikkansa myös kattoremonttia miettivän asiakkaan kohdalla. Kuulopuheet ja naapurinmiehen lausunnot eivät ole valttia tässäkään hommassa, joten mikäli katon kunto arveluttaa kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen. 

  Ottamalle meihin yhteyttä saatte paikalle veloituksetta kattoalan ammattilaisen, jonka kanssa katon kunto on helppo kartoittaa. Sen jälkeen suunnittelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa mahdollisen kattoremontin tarpeen siten, että työ palvelee asiakasta mahdollisimman kattavasti ja kustannustehokkaasti.

  Mikäli käynnin yhteydessä todetaan että remonttiin on syytä ryhtyä saatte meiltä aina kirjallisen tarjouksen joka on tehty hyvää rakennustapaa sekä nykymääräyksiä noudattaen. Myös kotitalousvähennykseen oikeuttava työn osuus on aina tarjouksessamme selkeästi kirjattu.

  Ilman aliurakointia

  Urakoimme sekä suuret että pienet kattoremontit pääosin Pirkanmaan talousalueella.  Mansen Timpureilta remontin tilaamalla varmistut aina siitä että työ tehdään yrityksen omilla kotimaisilla työntekijöillä ilman aliurakointia.

  Yrityksemme palkkalistoilta löytyvät sekä kirvesmiehet, peltisepät, huopa-asentajat, kattoturvatuotteiden asentajat sekä sadevesijärjestelmien ammattilaiset. 
  Monilla asentajillamme on vuosikymmenten kokemus omalta alaltaan, joten yrityksestämme voi sanoa löytyvän poikkeuksellisen paljon ammattitaitoa. Täten emme pelkää tarttua erittäinkin haastavien kohteiden remontteihin

  Yksi puhelinnumero riittää

  Jokaiselle työmaalle on nimetty työmaan vastuuhenkilö. Moni kattoremontti vaatii useamman eri alan ammattilaisen työpanosta sekä aikatauluttamista jotta kaikki työt tulevat ajallaan tehdyksi. Tämä työ on työnjohtajan vastuulla kohteessa. 

  Asiakkaalla on aina suora numero työnjohtajalle joka vastaa kaikesta tehtävästä työstä ja häneltä saa aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin. 
  Mikäli mietit, missä kunnossa kattosi on / tarvitseeko se korjausta vaiko onko kaikki hyvin – tämänkin selvittämiseen riittää yksi puhelinnumero. Ota yhteyttä alla olevasta linkistä niin saat ammattilaisen paikan päälle käymään ja homma saadaan käyntiin reilulla meiningillä.

  Toteutamme niin suuret kuin myös pienetkin kattoremontit. Kattoremontti tehokkaasti ja laadusta tinkimättä, otathan yhteyttä!

  Kattohuollot

  Mansen Timpureilta myös huolto- ja korjaustyöt katoille. Meiltä pikaisetkin korjaustyöt sekä pelti-, että huopakatoille. Korjaamme myös PVC-pinnoitetut katot.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää Ota yhteyttä

  Copyright 2024 © Mansen Timpurit Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
  Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.