Kirvesmiestyöt

  Mansen Timpurit Oy tarjoaa myös kirvesmiestöitä Pirkanmaan alueella. Toteutamme erityisesti esimerkiksi kattojen muodonmuutoksia.

  Vanhan korjaaminen

  Mikäli kattonne saneerauksen yhteydessä olette ajatelleet kattomuodonmuutosta, esim. tasakatosta vaikkapa harjakatoksi, niin meiltä löytyy vankkaa kokemusta ja kovan luokan ammattilaisia tuohonkin työhön.

  Kirvesmiesryhmässä on aina ”kymppinä” työtä tekevä ammattitimpuri, joka yhdessä työnjohtajan kanssa suunnittelee aikataulut, toteutustavat sekä tavarantilaukset jne. Näin työmaalla on aina paikalla henkilö joka varmasti tietää mitä tarvitsee tehdä, minne ja miten.

  Kirvesmiehet toimivat myös yhteistyössä sekä peltiseppien että huopaeristäjien kanssa, näin vaikeidenkin kattomuotojen tai -kohtien toteuttaminen varmasti vesitiiviiksi kokonaisuudeksi onnistuu yrityksemme kautta.

  Meidän kautta ”koko paketin” tilaamalla ei ikinä tule ristiriitoja siitä, kenen urakkaan mikin homma kuuluu tai kuka on tehnyt työn niin, että toisen on siitä vaikea omaa työtänsä jatkaa. Meillä jokainen työporukka tekee yhteistä kattoa ja näin varmistamme yhdessä sen, että katto on vesitiivis kaikkien työvaiheiden osalta.

  Myös aikatauluttaminen on helppoa kun työssä ei käytetä aliurakointia, vaan kaikki työt tehdään yrityksen omilla ammattilaisilla.

  Uudisrakentaminen

  Saneerauksen lisäksi meihin kannattaa olla yhteydessä, mikäli uudisrakennuksesi tarvitsee kirvesmiestä katon osalta. Uudisrakentaminen vesikattojen osalta kantavasta laatasta alkaen on meidän vahvuutemme.

  ”Kantavasta laatasta piipun hattuun saakka” on hyvä muistikeino Mansen Timpureiden osaamiselle.

  Uudiskohteessa urakoimme kantavasta laatasta ylöspäin höyrynsulkuhuovan, katon kirvesmiestyöt päätyineen sekä räystäineen / joko huopa- tai peltikaton kaikkine pellityksineen sekä tarvittavat kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät, eli valmis paketti aina sinne piipunhattuun saakka samalta toimittajalta ilman aliurakointia.

  Koska kirvesmiesryhmämme siirtyvät kohteen valmiiksi saatuaan seuraavan katon kimppuun, jotta peltisepille sekä huopa-asentajille saadaan heillekin taas uutta työtä tehtäväksi, emme valitettavasti juurikaan pysty talon sisäpuolisia kirvesmiestöitä tekemään.

  Ota yhteyttä, keskustellaan kirvesmiestarpeistanne lisää

   

   

  Kattohuollot

  Mansen Timpureilta myös huolto- ja korjaustyöt katoille. Meiltä pikaisetkin korjaustyöt sekä pelti-, että huopakatoille. Korjaamme myös PVC-pinnoitetut katot.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää Ota yhteyttä

  Copyright 2024 © Mansen Timpurit Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
  Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.