Konesaumakatot

Aito, perinteinen konesaumattu peltikatto on näyttävä ja erittäin pitkäikäinen kateratkaisu. Aito konesaumakatto on aina ammattilaisen käsityötä ja konesaumakatto tehdään aina erityisesti tähän työhön kehitetyllä peltimateriaalilla. Mansen Timpurit toteuttaa konesaumakatot uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin.

Mansen Timpurit toteuttaa konesaumakatot aina useiden vuosien kokemuksen omaavien asentajien voimin. Saneeraamme myös erittäin vaativat konesaumakatot.

Konesaumakatto pystytään tekemään suoraan tehtaan maalaamaan sävyyn, mikäli katossa ei ole paljon muotoja kuten esim. erkkerit, jalkarännit tai jiirit joissa kaksi katon osaa yhtyy. Paljon muotoja omaavat katot tehdään sinkitystä pellistä. Ne maalataan jälkikäteen työn valmistumisen jälkeen.

Mietityttääkö oman konesaumatun peltikaton ikä? Kysy meiltä arvio peltikattosi kunnosta – me kerromme jos peltikaton uusiminen on mielestämme ajankohtaista ja teemme tarjouksen uuden, pitkäikäisen konesaumakaton toteuttamisesta.

Konesaumakattoa ei tule sekoittaa nykyään paljon myytyyn lukkosaumakattoon, eli konesaumajäljitelmään. Ulkoisesti kattomallit muistuttavat huomattavan paljon toisiaan. Vedenpitävyydestä kertonee se paljon, että lukkosaumakatto tarvitsee aina pohjilleen aluskatteen, mutta konesaumakatto on itsessään 100% vesitiivis ja katto on mahdollista tehdä jopa ilman aluskatetta.

Konesaumakate on erittäin kestävä vaihtoehto, mutta mikäli haetaan lähes ikuista käyttöikää, kannattaa kysyä myös kuparista tai Rheinzink -titaanisinkistä valmistettua konesaumakattoa.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset konesaumakaton remontointia.

Kattohuollot

Mansen Timpureilta myös huolto- ja korjaustyöt katoille. Meiltä pikaisetkin korjaustyöt sekä pelti-, että huopakatoille. Korjaamme myös PVC-pinnoitetut katot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Ota yhteyttä

Copyright 2024 © Mansen Timpurit Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.