Mansen Timpurit Oy

  Mansen Timpurit Oy on tamperelainen vuonna 2004 perustettu katto- ja rakennuspeltitöitä tekevä yritys.

  Vuonna 2019 keväällä alamme rakentaa koko ajan kasvavaan toimintaamme omia toimitiloja jotta saamme paljon kaivattua varasto- ja tuotantotilaa lisää. Tämän johdosta Mansen Timpurit Oy on 1.3.2019 alkaen jakautunut, rakenteilla oleva tuotantotila on eriytetty omaksi yhtiöksi ja rakennuspuoli omakseen. Tämän vuoksi myös y-tunnuksemme on rakennustoiminnan osalta uudistunut. Rakennustoimintamme jatkuu täysin ennallaan vanhalla kaavalla, mutta uuden y-tunnuksen alla.

  Toimenkuvaamme kuuluvat peltikatot (konesauma- ja lukkosaumapeltikatot), huopakatot ja -eristykset, vesikattojen kirvesmiestyöt, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, julkisivujen peltityöt sekä muut rakennuspeltityöt.

  Ehdoton vahvuutemme kattotöissä on kokonaispaketin (katon kirvesmiestyöt, aluskatteet, -kermit, vesikate, kattoturvat, kourut) toteutus vakinaisessa  työsuhteessa olevien kokeneiden ammattilaisten voimin. Näin toimien urakkakokonaisuuden aikataulutuksen ja toteutuksen hallinta on täysin omissa käsissämme, eikä aliurakoitsijoiden varassa. Asiakkaan ei tarvitse taistella timpuriryhmän, huopaporukan eikä peltiseppien aikataulujen yhteen sovittamisen kanssa. Meillä on yhden numeron päässä henkilö, joka vastaa töistä ja aikatauluttaa nämä kaikki työt.

  Asiakkaina meillä on yrityksiä, rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä sekä yksityisiä henkilöitä. Liikevaihtomme vuonna 2018 yrityksellämme oli n. 7 miljoonaa euroa. Palveluksessamme työskentelee 50-60 kattoalan ammattilaista.

  Toimimme pääasiassa Pirkanmaan talousalueella. Sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaita myös muualla Suomessa.

  Jos suunnittelet kattoremonttia – olipa se suuri tai pieni – älä unohda kysyä tarjousta myös meiltä.

  Kattohuollot

  Mansen Timpureilta myös huolto- ja korjaustyöt katoille. Meiltä pikaisetkin korjaustyöt sekä pelti-, että huopakatoille. Korjaamme myös PVC-pinnoitetut katot.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää Ota yhteyttä

  Copyright 2024 © Mansen Timpurit Oy | Lue tietosuojasta ja evästeistä.
  Nettisivujen toteutus Kotisivutehdas.